dijous, 15 d’octubre del 2009

BEPPU 1/3 -14 OCTUBRE-

Sortim cap a Beppu, despres de passar dues nits a Hiroshima, primer agafem un tren bala durant 1hora i fem enllaç amb un regional expres, el tema es complica ja que no tenim guia ferroviaria i no sabem en quin anagrama esta representat el nom del poble ni quina direccio, etc...
Despres de preguntar mitjançant una mica d'angles, algo de japones (repetint frases tipiques extretes de la guia de viatge) aconseguim sapiguer de quina via surt, quin tren es i a quina direccio anem.
Un cop asentats i amb el tren a tota castanya (mareja una mica al ser pendular, pero una mica de concentracio i mirar on pertoca aconsegueix l'efecte esperat, no marejar-se).
Al cap d'una estona ens ve el revisor i ens pregunta una cosa que no entenem, li ensenyem el passaport de la J.R.(japan rail) i ens torna a preguntar...ell no sap angles i nosaltres no sabem japones...el tema es queda bloquejat, el xaval del nostre costat pasa del tema, i en aquell moment dos seients devant nostre s'aixeca un home de ben aprop 50 anys i ens pregunta si parlem angles, donada la resposta afirmativa ens fa una altra pregunta "A on aneu", li responem el poble i ell s'enten amb el revisor, despres d'allo ja no ens ha preguntat mes.
Als 90minuts arribem al poble, la informacio que tenim es que tenim d'agafar un autobus, no sabem quin i ni d'on surt, despres de preguntar a informacio ja sabem que tenim un bus-llançadora i ens indiquen a on trobar-lo i els horaris.
Arribem al lloc indicat pero no veiem cap senyal...a la poca estona se li pregunta a una persona i ens confirma que estem al lloc correcte.
Als 5 minuts de la hora prevista...
CONTINUARA...

2 comentaris:

  1. sembla el "viajeros por esos mundos de Dios"del canal 09 de les 5 hores de la tarda .Em sustitueix la Flecher. Acabo de rebre la postal,es molt xula.Adeu.

    ResponElimina
  2. SR JAMESSSSSSSSSS:::seguim sense ni una foto del gerollll....demà m'opero dels ulls... quin cague!!!!!

    ResponElimina