diumenge, 4 d’octubre del 2009

Tokio 3-Oct

Ja hem arribat a TOKIO, el vol ha sigut d'unes 12hores, amb un esmorçar de truita a la francesa farcida de formatge i beicon, acompanyat de salsitxes i uns bunyols fregits farcidets de peix.
Menjar aixo a 2 hores abans d'aterrar...doncs...
Ja que equival a les 7am de bcn, no molt apte per gent que es posa nerviosa amb els avions.
L'aterrada ha sigut una mica brusca degut a les turbolencies, amb una miqueta de crosswind. Res que un boeing 777 no pugui manejar.
Despres de passar per inmigracio, on han agafat les empremtes i una foto, hem pogut recollir les maletes i entrar al pais.
El primer que hem fet es canviar el Japan Rail Pass i reservar seient al Narita Express que ens ha portat al centre de Tokyo en una hora.
Un cop al centre agafem la linia verda (yamamoto line) direccio Shinagawa i baixant a la parada de Hamamatsucho (un trajecte d'uns 7minuts), un cop sortim a la superficie ens trobem que es negre nit i una temperatura agradable (uns 24 graus) despres de passar per devant el world trade center continuem seguint la ruta marcada per trobar l'hotel, despres de donar alguna volta al final li preguntem a un homenet i...als 5 minuts...ja trobem l'hotel!
Un cop fet el check-in descansem una estona i aprofitem per anar a fer un mos a un lloc de burguers amb la dificultat de que l'angles es inexistent i fem la comanda mitjançant 4 paraules en japones barrejades amb angles i llenguatge de simbols hehehe.
Ja amb el pap ple aprofitem per fer un tomb, com a curiositat dir que aquella hora (21 pm) els carrers estaven bastant buits i lo mes destacable era la quantitat de grills sonant.
Per alla les 21.45 tornem a l'hotel per clapar, encara que tot indica que el jet-lag fara de les seves...

4 comentaris:

  1. ja sabeu com va la tassa del vater ?

    ResponElimina
  2. the w.c. is not as technological as I expected! hope for a more advanced one in the next hotel! :-)

    ResponElimina
  3. Be careful to not press the wrong button when using the W.C. ;-)

    ResponElimina
  4. hola kin lio amb el japo! passant de mapetes i gps lo millor es preguntar a la gent!

    ResponElimina