dilluns, 12 d’octubre del 2009

OSAKA -11 octubre-

El dia ha començat amb força sol i bona temperatura, hem decidit d'anar a visitar el castell Osaka-jo.
Era bastant gran la veritat pero com tot en aquest pais ha sîgut pagandU.
El castell es una fortificacio amb aigua al voltant i a dins una torre de 8 pisos, que vam pujar a peu (vam seguir la metodologia de l'empresari ejpanyyyol "por mis cojones esto va asi") . A dalt de tot estava aprofitat com a mirador, a cada pis hi havia exposicions (quasi tot en japones) explicant la historia del castell i les seves multiples destruccions i reconstruccions, i mostrant objectes, com les armadures que feien servir (destaca lo barrufetes que son i lo que pesaven, ja que son d'acer) i els documents de l'epoca.
Un cop acabada la visita vam anar xino-xano per els jardins que hi han alli, vam quedar petrificats de la quantitat de gent que hi havia tocant tot tipus de musica, fins hi tot hi havia un grup nombros de gent vestits i ballant com si fos la pel.licula GREASE, molt be no ho feien pero com a minim no estan fent el botellon...
Despres vam agafar el metro per anar a la zona portuaria,mitjançant un tramvia que anava per sobre la ciutat, on vam fer una passejada per veure una mica de mar, i visitar el famos aquari.
Vam poder aprofitar un descompte per dues persones i ens vam estalviar uns pempins.
L'aquari es inmens te dofins, lludries, foques, lleons marins, capirabes, micos-aranya, morenes, peixos lluna, tot tipus de meduses, inclos una parella de taurons balena!!!
Quasi acabant la visita vam accedir a una zona on pots tocar les rajades vives, llogicament hi vam possar la ma, hehehe.

2 comentaris:

  1. com no pingüins com linux. si es que sou!!!!!!!!
    i el meu ebook?

    ResponElimina
  2. renoi es nota que heu disfrutat molt ,ben escrit i ben fotografiat.Els peixitos es lo nostra i els altres bichitos,també.Us estic escribint desde Llorete sur mer.Esta fent uns dies de fabula i ho aprofito.Demá ja estaré a BCN-Avui es dia 12 d´Octubre dia del Pilar,es festa nacional.Be fins dema -petonets,mite-

    ResponElimina