dijous, 15 d’octubre del 2009

BEPPU 2/3 -14 OCTUBRE

Als 5 minuts abans de la hora convinguda veiem que comença a haver-hi mes gent i a la hora prevista veiem que aquella gent va cap a dins el parking, ens comenten que el transport recull la gent alli.
Un cop arriba el transport li preguntem al conductor i treu una llista amb tot de noms i veiem els nostres...ens quedem estorats...en aquell moment no ho entenem pero al moment d'entrar al microbus veiem un lletrero (en japones) pero lo que hi havia dibuixat ens sonava bastant i...un era el nom de l'hotel i l'altre era el nom de la estacio.
Ens pujem al microbus rodejats de japos que estan fent l'imserso, donava la sensacio de que erem la joguina hahaha.
Un cop fet el check-in provem de fer una mica de muntanya, als 300 metres trobem un cami prou ferestec per provar-ho, als 50metres en pep s'ha menjat una teranyina, allo ens ha posat en alerta ja que les aranyes que hem observat fan uns 3cm' i fan teranyines inmenses i no sabem realment quin efecte pot tindre la mossegada.
S'ha continuat el cami pero molt mes poc a poc ja que ens teniem d'anar ajupint per no menjar-nos les teranyines, pero hem arribat a un punt que tot el cami estava ple de teranyines i amb les aranyes ben actives, hem decidit de tirar enrrere ja que nomes quedava 1hora de sol, al anar tornant ha sigut l'eloi qui ha tingut el seu bateig aracnid hahaha.
Hem fet via cap mar i alli hem ventilat pulmons, ja negre nit hem pasat per una botiga que tenia menjar tipus frances amb tocs japonesos.
Decidim de tornar a l'hotel i esperem l'autobus d'abans, pero no ve, amb un clima una mica fred, fosc, un mapa turistic que no serveix per res i a uns 50minuts a peu de l'hotel s'ha optat per agafar un taxi.
Un cop arribats "parem taula" en la mega-habitacio de dos ambients (veure video), menjar i a clapar!!!

1 comentari: