divendres, 16 d’octubre del 2009

KUMAMOTO -15 OCTUBRE-

Recordem que podeu ampliar la informacio dels pobles i localitzacions descrits aqui mitjançant internet/wikipedia.
A les 8:30 hem anat cap al buffet lliure de l'hotel, era increible la quantitat de menjar i varietat que hi havia, en pep s'ha pillat:
beicon
torrades amb mermelada
tot tipus de bolleria
i melo
L'eloi:
sopa de bolets
peix
torrades amb mermelada
esberginia
pasta de peix
bolleria variada
melo i pinya
iogurt
sucs i cafe amb llet
Un cop amb el pap ple hem anat cap a la estacio per dirigir-nos a KUMAMOTO, despres d'averiguar per on sortia.
El tren en questio era amb motor diesel de 2 vagons (1 amb places limitades), una mica borreguero. Res a veure amb el shinkashen, vaja. El trajecte atravessa la zona volcanica de ASO, per una via unica. En total ha trigat casi 3 hores.
En pocs moments hem pogut veure natura i verd al 100% quasi tota la estona i havien edificis i/o casetes.
Despres d'estar patint per sapiguer si trobariem la parada a resultat ser que era la ultima (l'angles aqui no es porta gaire, tots els cartells son en kanji).
Un cop arribats a Kumamoto, hem deixat les maletes a l'hotel i ens hem afanyat per visitar alguna cosa abans de que tanquin. Aqui despres de les 5pm ja comencen a tancar tot. Hem agafat un tranvia i hem anat als jardins de SUIZENJI-KOEN, creats cap alla el 1600. Van trigar 80 anys i val a dir que esta cuidat al milimetre. Per exemple les branques dels arbres estan tallades de forma que es divideixin en dos de forma simetrica. Queda tot el jardi com si fos de joguina.
Despres del jardi ja es feia fosc, hem anat a passejar pel centre de "lo poble", on hi ha un carrer comercial cobert. Hem comprat algo de jalar i hem anat a sopar a l'hotel.

1 comentari: