dimarts, 6 d’octubre del 2009

Tokio 5 Octubre

El dia s'ha aixecat bastant nuvol, tal i com havien dit al mapa del temps, segons la previsio el dia 6 hi haura tempesta i el 7 s'esta esperant un tifo "que te cagas".
Avui el jet-lag tambe ha fet de les seves i per alla les 4am estavem desvetllats, despres d'una estona hem tornat a recuperar la son, i la hora de llevada ha sigut a les 10AM,
Per el mati hem aprofitat per visitar el parc de Ueno Onshi a uns 15 minuts en ferrocarril + 7 a peu.
Al jardi hi ha un gran llac ple de nenufars gegants amb tot de carpes amb tamanys de mes de 40cms, i una tortugueta mitg despistada.
Al parc tambe hi han varios temples sintoistes, com el Toshogu, fundat el 1624 . En els temples sintoistes els feligresos es renten les mans a una font, van devant de la caseta on hi ha el santuari, donent un parell de palmades i li donen un copet al gong. Despres fan una petita oracio i cap a casa a menjar tallarines i beure cervesa.
Un cop acabada la visita al parc visitem l'edifici de SONY, 5 plantes d'exposicio de tecnologia puntera,
La pluja no ha parat i per alla les 8pm hem decidit de tornar caminant al hotel, han sigut uns 90 minuts amb algun moment de desorientacio i marrada...

7 comentaris:

  1. ohhhh, quiero una de esas ranitas...

    ResponElimina
  2. nens, ja us veig afusellant algun gadget tecnològic desconegut aquí, a veure si algú de la família fot la primera pela!

    ResponElimina
  3. be despres d'intentar scriure algo i veig que s'ha aconseguit espero que ho passe-ho i e jet-lag no us duri massa.

    ResponElimina
  4. hola nens!acabo de demenar ajuda al santi perque no trobava la manera dë enviar el comentari. quines fotos mes orientals je.je.si teniu un tifó agafeu la bufanda i els guants i josep m no tacostis a cap acantilat.m,agrada molt les fotos i el text.son les 11 de la nit . per vosaltres que tingeu un bon dia.adeu fins demá . mite.

    ResponElimina
  5. Caps d'oliva, a veure si envieu fotos on sortiu vosaltres, son mes divertides. p.e. l'Eloy foten-se l'emortzar del avió .. etc..

    ResponElimina
  6. Ay kin patir k ja us arriva el tifo, jo em vaig lliura de l'huracà a putna cana , aveure si us lliureu de tifo. jeje

    ResponElimina