dimecres, 14 d’octubre del 2009

Hiroshima -13 Octubre-

Despres de la exposicio d'ahir avui tocava una cosa mes lleugera, psicologicament parlant, s'ha decidit d'anar a passar el dia a la illa del costat, MIYAJIMA, aprofitant que el ferry costava 0 pempins amb el JR Pass ens hi hem plantat en un moment, despres d'examinar una mica el terreny s'ha optat per visitar el temple ITSUKUSHIMA, que esta sobre l'aigua (com venecia) i de vista central tenim el portal de
O-Torii (recomanem busqueu a internet per mes informacio), pero degut a que hi han marees en aquell momen el terreny estava bastant sec (ha coincidit amb la marea baixa) al entrar al temple hem coincidit amb una cerimonia de boda, hi havia un home amb vestimenta (mascara inclosa) a sobre una plataforma seguint moviments precisos i absolutament suaus (recordant al TAI-CHI) seguint uns ritmes marcats per un timbal i unes flautes.
Un cop ens han "convidat" a seguir el nostre cami s'ha optat per fer un cami de bosc de 2.8km's per arribar al cim de la muntanya (a 560 metres sobre el nivell del mar).
La pujada en certs moments agafava verticalitats del 60%, mentres s'anava pujant s'ha pogut fotografiar algun cervol que hi havia per alli.
La pujada ha sigut mes dura de lo esperada (es lo que te tirar-se mes de 8 mesos sense fer gimnasia arreglant pc's per hipocrites).
Tot i aixi s'ha arribat al cim!!!
Amb un temps de 150 minuts.
Un cop a dalt la vista era impressionant. Tambe hi havia uns quants temples budistes petits. En un hi havia un monjo cuidant un foc, que pel que sembla es un foc etern sagrat que es va iniciar per alla el any 800 i porta 1200 anys sense apagar-se. En un altre temple hi havia un monjo tocant un timbal de valent, molt entusiasmat el paio.
Pero encara no haviem arribat a dalt de tot, faltaven encara 500 metres, fent els ultims esforços vam fer el cim!!!, despres de 2.5km's en pujada, un cop fetes les fotos pertinents i un descans de 10 minuts es pren la decisio de baixar a peu, va ser bastant mes lleugera i vam trigar uns 40 minuts, un cop acabada la ruta de muntanya agafem el ferry i despres un tren (que va bastant ple) de 30 minuts fins arribar al poble, alli comprem 4 coses i a jalar!!!.
Dema toca anar a Beppu.

2 comentaris:

  1. si al natural tens la mateixa sensació de pau i tranquilitat que mirant les fotos ,tornareu "revitalizad0s" i "mineralizados" i "oxigenados"i.......cansados.Realment despres de llegir lo d´ahir,feia falta la lectura d´avui.Apa,que porteu molt bona marxa.Fins demá.

    ResponElimina
  2. si no feu e gamba pujant alguna montanyeta no us quedeu tranquils, molt xulo el cervol

    ResponElimina