diumenge, 4 d’octubre del 2009

Tokio 4 Octubre

Com era previsible el jet-lag ha fet de les seves i per alla les 3.40, hora de Tokio, ens hem començat a desvetllar fins quedar-nos desperts a les 4.15..al cap de mitja hora ens hem tornat a dormir ja fins les 12 del migdia.
Per alla les 13 hem decidit d'anar als "IMPERIAL GARDENS". Al centre de la ciutat hi ha el palau imperial, on encara hi viu la familia reial. Tot i que el palau no es pot visitar, si que es poden veure els jardins que l'envolten, tot i aixi ens han costat 0 pempins.
Recorden bastant al Hyde Parc de Londres, gespa verda i impecablement net.
La temperatura era d'uns 25 graus amb bastanta humitat i un sol fortet.
Mes tard s'ha anat al "CARRER ELECTRIC" , una zona sobresaturada de botigues de noves tecnologies, edificis amb retols molt grans i tot il.luminat, juntament barrejat amb les olors de tallarines i pollastre fregit.
Una de les coses curioses es que hi han edificis de 3 i 4 plantes plenes de maquines recreatives, cada planta te una tematica diferent (ex: la 1 era de matar avionets, la 2 de baralles, etc..)
Tot mirant botigues s'ha fet prop de les 9, abans de tornar al hotel busquem algun wifi i enviem la info dels dies anteriors , abans d'arribar a l'hotel parem per fer un mos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada