diumenge, 11 d’octubre del 2009

Kyoto -9 octubre-

L'hora de llevada ha sigut a les 8am, per alla les 9 hem marxat a la estacio d'autobusos per sapiguer quina era la millor combinacio per accedir al temple budista Enryaku-ji, que esta dalt de tot de la muntanya Hiei, total... agafar un autobur que costa 800 yens cada viatge, i triga una mica mes d'una hora en pujar.
Un cop arribem a lloc ens trobem com en un descampat exceptuant que hi ha uns jardins amb quadres a dins, ens haviem passat de parada!, la nostra era la penultima i estavem a la ultima, apart feia fred (potser 10 graus) i no haviem agafat jaqueta, vam interpretar un caminet de bosc que ens duria al desti, vam accelerar el pas per entrar en calor, al cap d'una estona ja van començar a caure gotes pero per sort va durar poca estona.
Als 45 minuts vam arribar a desti: EL TEMPLE BUDISTA ENRYAKU-JI.
El temple era un conjunt de construccions a diferents nivells de la montanya, conectats per escales de pedra bastant inclinades. En el primer edifici que vam veure hi havia un monjo pregant, fent cantics budistes. Juntament amb una campana que hi havia aprop i que anava sonant de tant en tant, l'ambient era bastant mistic.
Vam anar baixant escales fins arribar al temple mes gran.
Poca cosa es podia veure a primera vista pero un dels monjos ens va convidar a mirar per uns balconets que estaven a uns metres mes a dins.
A primera vista es veia una mega-sala a una fondaria d'uns 4 metres, dins aquella sala semblava que hi hagues com un mausoleu, pero no es pot concretar ja que era masa fosc, despres de veure bastants mes temples decidim d'anar tornant ja que a les 5pm tanquen tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada