dimarts, 13 d’octubre del 2009

Hiroshima -13 Octubre-






Una de les moltes curiositats esta a l'andana dels ferrocarrils(veure foto del terra)
Respecte a HIROSHIMA nomes se m'acut una definicio "OSTIEE!!!", if don't understand very well catalan..equals to "WTF!!!".
Agafem el tren bala que surt d'Osaka, al cap de ben 90 minuts (no 2.30h) ja hem arribat a desti.
Una mica mes tard deixem les maletes a l'hotel i anem (una mica apretadets de temps) al parc conmemoratiu de la pau.
Per els que vingueu de cabretes de dalt aquest lloc es on els americans van provar la bomba nuclear, no la podien provar en ells via rectal no.
En el museu t'expliquen el motiu de perque tal aznarada/bushada.
Veus rellotges parats a la hora del pet, com va quedar la roba dels morts, efectes de la pluja negra, maquetes i fotos-murals d'abans i despres.
Passant per una recreacio (feta amb ninots) de com van quedar la gent d'aprop la explosio, la pell del cos la tenien penjant, amputacio d'extremitats, ceguera, cremades de mes del 90%, podriem continuar amb mes detalls pero millor busqueu per internet. El drama va continuar els dies seguents degut a la radiacio, amb danys interns i destruccio de cel.lules que portaven amb agonia (vomits, diarrees inncesants i amb sang, febres elevadisimes, i un llarg etc que no exposarem per no ferir la sensibilitat del lector) cap a la mort. Tambe hi va haver una gran quantitat de nens amb leucemia.
Acabat el recorregut (que en algun moment hem tingut d'apartar la vista) hem visitat la flama de la esperança.
Sortint d'alli hem caminat per el parc veient l'unic edifici que queda dret de despres de l'explosio, el anomenat A-bomb Dome, i esta mitg devastat. Tot esta protegit perque no entrin okupes, perro-flautas, etc...
En un d'aquells moments a en pep li venen unes persones amb uns paperets que hi posa "THE END IS COMING", hahahahaha, sembla d'acudit, llogicament els va enviar a prendre pel sac.
Ja fosc retornem a fer els 2km's i pico cap a l'hotel, parant per comprar tallarines i arros embolicat amb algues (no ho sembla pero esta bo).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada